Silplast  
SILPLAST

SP 88-000

Twee componenten siliconen inkt op basis van hars. Deze serie is
volledig vrij van oplosmiddelen en bevat géén schadelijke stoffen.
Silplast is hoofdzakelijk ontwikkeld als een inkt voor alle mogelijke
textiel en geeft een zeer elastische en zachte finish met een glanzend thickness effect ook zeer geschikt voor antislip bedrukkingen.

 

  Syntex  
SYNTEX

KFG-SY
Syntex Textile WB

Waterbasis textielinkt voor het bedrukken van katoen, gekleurd katoen en katoen/polyester.

Deze inkt heeft een goede dekking en is zeer flexibel. Bovendien
is de Syntex luchtdrogend bij kamertemperatuur en na 72 uur volledig gecured en wasecht tot 40°C. In geval van niet 100% katoenen stoffen is het noodzakelijk om max. 3% catalyst (72-915) toe te voegen. De toevoeging van deze catalyst op 100% katoenen stoffen draagt tevens bij aan hogere wasechtheid.
Door toevoeging van de K-Print pigmenten mengt u in de Syntex een eindeloos kleurenscala.

  Plastic No-Dry  
Plastic No Dry

ND 71-000 

De voornaamste eigenschap van deze waterbasis textielinkt is, dat deze verwerkt kan worden als een gewone plastisol inkt, maar dat is het niet. Met deze inkt is het mogelijk met een fijn gaas (max. 120) te drukken zonder in te drogen tijdens de drukgang. Natte inkt begint pas na 28 tot 36 uur na het drukken te drogen bij kamertemperatuur. Door de uitstekende dekking van het wit ontstaat een mat-achtige print die zacht aanvoelt en zeer elastisch is. Deze serie is geheel vrij van PVC, phthalates, nonylphenols, pesticiden, lood en andere zware metalen etc. Deze serie bevat geen substanties die worden beschouwd als zijnde schadelijk voor het milieu en de volksgezondheid.

 

  K-Print  
K-Print

KP 31-000

Waterbasis pigmenten, toepasbaar in de gehele textiel sector. Deze zijn geheel vrij van  phthalates, nonylphenols, pesticiden, lood en andere zware metalen etc. Deze serie bevat geen substanties die worden beschouwd als zijnde schadelijk voor het milieu en de volksgezondheid.

De geconcentreerde pigmenten van de K-Print 31.000 serie zijn terug te vinden in de K-Print kleurenwaaier van de code 31-030 tot code 31-096. Deze geven tevens een indicatie van de kleurenwaardes die behaald kunnen worden en die gewenst zijn in de textieldruk. Sommige pigmenten zijn tevens geselecteerd voor het 4-kleuren systeem.
Alle pigmenten zijn gedrukt op katoen met uitzondering van het ultra geconcentreerde wit (31-015), omdat de stalenwaaier gemaakt is van wit katoen.

 

   Texilac  
MANOUKIAN

Mono-Serie

Technische Specificaties Texilac