ALRAUN TECHNIK
ALRAUN

Alraun Technik is een bekende speler op het gebied van zeer innovatieve en precisie drukmachines. Aangeboden worden verschillende formaten automaten met elektrische computergestuurde aandrijving, geschikt voor rond- en vlakdruk. Hiermee wordt een zeer snelle ombouw en een hoge productie mogelijk. Een aantal automaten voor zeer hoge snelheden en producties worden aangeboden voor zowel vlak als ronddruk. In overleg kunnen machines worden ontwikkeld voor het bedrukken van machine onderdelen, waaraan hoge eisen worden gesteld, uiteraard te voorzien van conventionele- of UV-droging en diverse voorbehandelingen alsook automatische in- en uitleg.


www.alraun.de

 

 


 

 G.P.E.
GPE ARBIS 33-1

Sinds 1945 wordt door de Familie Ardenghi een groot aantal zeefdrukmachines voor de industriële- en relatiegeschenken markt gebouwd. Deze machines onderscheiden zich door degelijkheid en het grote aantal instel mogelijkheden. Door het gebruik van de nieuwste technologieën zijn deze machines uiterst veilig, snel en betrouwbaar. Over de gehele wereld worden GPE machines gebruikt en hoog gewaardeerd. Door vergaande automatisering en eenvoudig instellen kan zeer concurrerend worden gedrukt. Door de grote ervaring van deze machinebouwer kunt U rekenen op gedegen advisering.

www.gpeardenghi.it

GPE MINI 3-1
GPE 24-1
GPE 24-2D

 

 TIC
TIC SCREENPRINT 03H019

Het programma TIC machines omvat een aantal, zeer gunstig geprijsde, klein formaat en half automatische zeefdrukmachines voor rond- en vlakdruk. Naast een prima kwaliteit, wordt een uitgebreid programma geboden in diverse maten en verschillende uitvoeringen. Deze pneumatisch aangedreven machines zijn eenvoudig te bedienen en worden veelal ingezet bij het bedrukken van objecten en gevormde delen.

TIC SCREENPRINT 07A054

 

 CMS
CMS EURO

Deze Italiaanse fabrikant is een van de oudste zeefdrukmachine producenten van Europa en heeft wereldwijd een grote klantenkring weten op te bouwen. Het leverings programma loopt van kleine half automatische drukmachines tot volautomatische groot formaat 5 kleuren drukstraten met UV droging.
Speciaal voor de glasindustrie zijn een aantal machines ontwikkeld. Deze machines zijn ontwikkeld om probleemloos jarenlang dienst te doen en worden ingezet waar kwaliteit en concurrerende productie een belangrijke rol spelen.

 

CMS JUMBO

www.cms-italy.it

 

CMS VERTEX3