Zeefdrukmaterialen voor de professional.

Zeefdrukmaterialen.
Grafimates-Dane in Middelbeers levert alle materialen die nodig zijn voor het zeefdrukken. Van zeefdrukraam tot halfautomaat en van handrakel tot textiel carrousel. Voor u als promotioneel drukker, industrieel drukker, kunstenaar, student of hobbyist. Zeefdruk is een drukprocede dat wordt toegepast op diverse ondergronden zowel vlak als rond op papier, kunststof, textiel en harde materialen.

Textieldrukken
Voor het bedrukken op textiel leveren wij diverse series inkten. Wij vertegenwoordigen KFG inkten in Nederland een uitstekende inkt serie met veel opties om uw drukwerk net die extra's te geven.

KFG Plastisol inkt is vrij oplosmiddelen en zware metalen. Er zijn diverse toevoeging middelen voor special effects zoals glitter en puf.

Discharge inkt, deze inkt laat alle concurenten ver achter zich. Alle nadelen van Discharge inkt zijn door KFG opgelost en behoren tot het verleden. U kunt direct heldere kleuren drukken op zwarte shirts zonder wit voordrukken. En steeds belangrijker, de markt vraagt om een soft touch. Discharge voelt zeer soft aan ook de opdruk blijft het textiel gevoel behouden. De opdruk is geen dikke plakkaat inkt meer en plakt niet aan een strijkbout. Kortom een opdruk die net zo aanvoelt als bij confectie kleding.

Technisch drukken
Voor het bedrukken van panelen enz. leveren wij de UNI serie, een twee komponenten inkt voor het bedrukken van harde materialen zoals metaal, aluminium, glas en Trespa.

Promotioneel drukken
Drukwerk dat bedoeld is voor het promoten van evenementen en activiteiten. Zoals T-shirts voor concerten of andere festiviteiten. Denk daarbij aan shirts voorzien van logo voor eigen crew of voor verkoop aan bezoekers. Bedrijfskleding of veiligheidskleding voorzien van een logo, wij leveren alle zeefdrukmaterialen voor een perfecte opdruk.

Kunstdrukken
Professionele basismaterialen zoals aluminium zeefdrukramen, zeefdrukgaas, handrakels etc. Alles wat u nodig heeft om een perfecte staaltje drukwerk te maken of het nu gaat om enkel stuks of series. Wij hebben diverse emulsie voor inkt op waterbasis of oplosmiddelen basis.

Thuis zeefdrukken.
Voor de hobbyist hebben wij een interessant aanbod aan gebruikte apparatuur en zeefdrukramen. De technische ontwikkeling maakt soms dat apparatuur voor de professionele drukker niet meer voldoet maar voor kleinschalig gebruik nog uitstekend dienst kan doen. Ook voor de zeefdrukmaterialen kunt u bij ons terecht. Geen zeefdrukmaterialen van een onbekend label maar gewoon kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Tenslotte wilt ook u een fraai resultaat. En komt u er niet helemaal uit bel gerust wij hebben zeefdruk kennis in huis. Wij staan u graag bij met advies.

Machines
Grafimates-Dane is de grootste leverancier van gebruikte apparatuur. Wij hebben een groot assortiment gebruikte machines. Dit aanbod wisselt steeds en houden we zoveel mogelijk bij op deze website. Staat er niet bij wat u zoekt bel ons dan. Wij weten vaak wat er in de markt te koop staat en kunnen voor u gericht op zoek. Is uw machine te klein voor de opdrachten die u moet uitvoeren? U kunt uw huidige machine altijd inruilen mits in werkbare staat. Alle aangeboden gebruikte machines worden door ons gecontroleerd en zijn in een technisch goede staat. Voor een actueel aanbod zie onze rubriek occasions.

Steeds een ruime voorraad inkten en zeefdrukmaterialen